MOZAIEK


Het is een innovatieve en flexibele oplossing voor de productie van mozaïek en biohars tegels. Een 100% biologisch afbreekbaar en ecologisch duurzaam product dat is ontworpen om de decoratieve benadering van oppervlakken te veranderen in een modern ontwerp voor binnen- en buitendecoratie.

Dit product is licht van gewicht en gemakkelijk te verwerken. Elke tegel is gemaakt met een 2 mm dikke harslaag. De digitale print is in de hars opgenomen, waardoor invloeden zoals UV-stralen, regen, contactslijtage de kenmerken van het product, dat zowel duurzaam als veelzijdig is, niet beïnvloeden. Maximale veiligheid en prestaties met een gewicht van slechts 1,2 KG per vierkante meter.

Dit product kan worden toegepast op elk oppervlak (plat, gebogen, hoekig) en kan zelfs worden gebruikt waar het traditionele mozaïek niet kan worden geïnstalleerd.

Flexibel en op elk oppervlak toepasbaar. In custom design of uit onze basis collectie.

Traditioneel product met een high end afwerking. Geef het project een geheel eigen signatuur.

Hier zijn binnenkort onze collecties te vinden, ontworpen door nationale en internationale kunstenaars zoals onder andere Karim Rachid, Erik Andreas en Esther Hörchner.

Cleij reddot award
bel ons: Algemeen 024 7502920 Sales+advies 06 55372852 Studio+schedule 06 54690017
mail: info@customtiles.nl
    ×